Opret profil
Administrativ medarbejder (vikar) - Skanderborg

“Mange vikarbureauer siger, at det rigtige match mellem virksomhed og vikar er det vigtigste for dem, men JobHouse mener det. Jeg følte, at deres engagement i mig som vikar var personligt og ægte – og ikke blot et spørgsmål om salg. Medarbejderne hos JobHouse er ikke kun top-professionelle, men også meget tillidsvækkende – og de gør deres for, at vikariatet bliver en succes fra start til slut.”

Lønningsbogholder - Skødstrup

“Da jeg søgte nye udfordringer inden for mit speciale, havde jeg af omveje fået JobHouse anbefalet af én, som selv havde fået et nyt udfordrende job igennem JobHouse. Jeg tog kontakt til JobHouse, hvor jeg hurtigt kom til en samtale. Samtalen forløb meget professionelt og i en afslappet atmosfære. Inden for kort tid, havde JobHouse et tilbud om fastansættelse hos et større firma i Århus området. Jobbet passer lige til min jobprofil, og jeg er faldet godt til i mit nye ansættelsesforhold. Har man lyst til nye udfordringer, er det bestemt en alternativ måde at få et nyt job på.”

Økonomichef - Aarhus N

“Det har været en spændende, positiv og udfordrende proces du og JobHouse har ført mig igennem! Det har været meget lærerigt og der er selvfølgelig masser af stof til eftertanke udfra din feebback og testen. Jeg synes at du og JobHouse er meget professionelle og arbejder meget kvalitetsbevidst og hurtigt – absolut en fornøjelse at have været en del af dette ! Jeg glæder mig nu til min nye tilværelse som økonomichef og ser frem til vores fortsatte samarbejde! Jeg vil gerne takke dig og JobHouse for den meget varme og behagelige måde I har været på igennem hele processen.”

Hotlinekonsulent - Sabro

”Hos JobHouse oplevede jeg, en professionel og seriøs rekrutterings-proces. Der blev reageret hurtigt på min ansøgning, og jeg fik hurtigt besked på om jeg var kommet i betragtning til jobbet. Efterfølgende er jeg blevet kontaktet et par gange for at høre om stillingen levede op til mine forventninger og om jeg er faldet godt til.”

Salgs- og kundeservicemedarbejder - Viby J

På Jobhouse’ hjemmeside står der: Tænk ikke på Jobhouse som et firma. Tænk i stedet på to engagerede mennesker… Og det er præcis, hvad jeg mødte, og hvad man kan forvente. Mit møde med Jobhouse har udelukkende været en positiv oplevelse. Jeg føler mig set, mødt og anerkendt. Jeg var velinformeret under hele forløbet, og tingene blev fulgt til dørs. Jobhouse har en grundig, professionel og menneskelig tilgang til rekruttering. Jeg oplevede en oprigtig interesse i at opnå den bedste løsning for mig som kandidat, og jeg var godt klædt på til at møde virksomheden, som nu er min kommende arbejdsgiver. Jeg var så heldig, at jeg blev anbefalet Jobhouse, og jeg vil give de bedste anbefalinger videre!

Teamkoordinator – Aarhus N

”Jeg fik første gang kendskab til Jobhouse gennem internettet, da jeg for nogle år siden søgte andet job. Jeg blev efterfølgende hurtigt kaldt til møder hos dem. De var virkelig utrolig venlige, imødekommende, og det hele foregik i en total afslappet atmosfære, så man blev slet ikke nervøs. Man fornemmede med det samme, at de havde styr på tingene – var seriøse og virkelig professionelle.

 

For godt et halvt år siden blev jeg ringet op af Jobhouse, de havde lige jobbet som passede til min personprofil. Det lød spændende, og der blev straks aftalt et møde. Ganske kort tid efter fik jeg tilbud om fastansættelse hos et større firma i Århus N. Jeg er virkelig kommet på rette hylde – takket være Jobhouse, som professionelt og dygtigt har matchet mig med en stilling som fuldkommen passer med min personprofil.

Deres måde hele tiden at følge op, give feedback og informere én viser seriøsitet og grundighed – på grund af den virkelig positive oplevelse jeg har haft, anbefaler jeg Jobhouse til alle som søger andet job og nye udfordringer.”

Regnskabschef - Viby J

“Jeg blev desværre fyret fra mit job, og måtte derfor ud og lede efter nyt. Jeg så en annonce på Jobnet hvor Jobhouse søgte en regnskabschef for et firma i Viby J. Det første jeg bemærkede var, hvor godt stillingsannoncen var skrevet. Arbejdsopgaverne var udførligt nævnt – store som små – hvilket er af stor betydning for mig. (Hvorfor bruge hinandens tid på at søge et job, som så viser sig ikke at leve op det forventede) Jeg søgte jobbet. Efter nogle dage blev jeg ringet op af Jobhouse der havde nogle uddybende spørgsmål. Kort tid herefter blev jeg kaldt til samtale. Forløbet herefter undrede jeg mig dog meget over i starten, da jeg ikke på noget tidspunkt havde prøvet et forløb, hvor der først skulle laves en personlighedstest og herefter 4 andre tests omkring kompetencer. Først tænkte jeg – slap af, det er jo ikke en direktørstilling det drejer sig om. Men jeg fandt hurtig ud af, hvor godt et redsskab det er og at det er en meget professionel måde at finde frem til det rigtige match mellem ansøger og virksomhed. Ligeledes er den feedback man får på alle tests meget professionel og ikke mindst interessant. Alle indledende samtaler mellem Jobhouse og mig som ansøger, foregik på en meget afslappet måde og det var klart at mærke at Jobhouse virkelig havde sat sig ind i det arbejde man søgte samt den virksomhed der søgte. Alle spørgsmål kunne besvares, og jeg gik derfra med alle de oplysninger og informationer jeg havde brug for, for at tage stilling til om jeg stadig var interesseret i jobbet. Ved samtalerne hos virksomheden deltog Jobhouse også – som medspiller. En meget positiv oplevelse da jeg igen fik konstateret hvor professionelt de arbejder. Jobhouse var helt klar over hvem jeg var, hvor mine svage og stærke sider var og hvad mine ønsker og forventninger til et kommende arbejde var For at sige det kort: Jobhouse arbejder helt igennem professionelt og ved hvad og hvem de har med at gøre, og samtidig formår de at gøre forløbet afslappende. Jeg har kun rosende ord at sige om Jobhouse, og kan kun på det varmeste anbefale at søge arbejde gennem dem. Jeg fik jobbet og er 100% sikker på, at mit kommende arbejdssted er det perfekte sted for mig, det perfekte match. Jobhouse gør stor ære i at sætte den rette medarbejder sammen med den rette virksomhed. Igen fordi Jobhouse arbejder meget professionelt gennem hele forløbet. Skulle jeg komme i den uheldige situation, at jeg engang i fremtiden igen skal søge job, ja så er der ingen tvivl – Jobhouse er de første jeg kontakter”.

Skal du have nyt job

Har du taget stilling til, hvilket type job du søger? I over halvdelen af vikariaterne kommer vores kandidater i fast job. Så det ene udelukker ikke det andet.