Konsulent Lene Jespersen, København

Telefon: 3250 2284
Mail: lj@backupvikar.dk

Læs mere om Lene
Konsulent Louise Bergmann, Aarhus

Telefon: 3012 2285
Mail: lb@backupvikar.dk

Læs mere om Louise

Back Up Vikar og rekruttering samler på succesoplevelser

Back Up Vikar og rekruttering er en professionel partner til rekruttering med mange års erfaring. Det er vores mål, at rekrutteringen skal være en succesoplevelse for både ansøger og virksomhed. I løbet af årene har vi med stor succes matchet mange kandidater/vikarer og virksomheder indenfor flere forskellige brancher.

Fokus på nære relationer
Vores fokus er at skabe nære relationer mellem din virksomhed og ansøgeren, uanset om du søger en medarbejder til en fast eller midlertidig stilling. Det er vores klare holdning, at det er mennesket der skaber resultaterne. En sammenkædning mellem mennesket og en grundig rekrutteringsproces skal være med til at sikre, at en fejlrekruttering af de forkerte nøglemedarbejdere undgås.

Du skal vælge rekruttering via Back Up Vikar og rekruttering, hvis du har brug for

  1. Viden
  2. Kompetencer
  3. Faglighed

Vil du rekruttere med ro i maven?
Overlad trygt din rekruttering til Back Up Vikar og rekruttering, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed. Vi koncentrerer os om, at finde medarbejderen, der matcher din virksomhed. En vellykket rekruttering er for os ikke bare at finde en ny medarbejder. Den rette medarbejder er for os den profil, der kan tilføre din virksomhed de færdigheder, som skal videreudvikle din virksomhed. En profil, der gennem en kvalitetssikret rekrutteringsproces matcher dine behov og virksomhedskultur.

Back Up Vikar og rekruttering skaber det perfekte match med knivskarpe koncepter og gennemarbejdede processer. Din næste medarbejder finder vi med et stærkt personligt engagement med respekt for det enkelte menneske.

Kontakt os