Kontakt os

Hvem er Hanne?

Hun er en meget serviceminded person med gode kommunikative evner. I samarbejdet med virksomheder og vikarer er hun mellemleddet, der får tingene til at ske med respekt for det enkelte individ. Hun skaber brugbare arbejdsprocesser og er med til at optimere og sikre fremdrift i din forretning. Når der skal koordineres vagtplaner og der skal findes mandskab til din virksomhed er hun det helt rigtige match, uanset om du har brug for hjælp til rekruttering eller fleksibel bemanding. Desuden har hun mange års erfaring med interview og screening, som sikrer dig, at du kun får de bedste kandidater og din daglige drift ubesværet kan fortsætte.

Hendes baggrund!

Hanne har en baggrund indenfor ledelse og HR. I flere år har hun været ved roret indenfor kantine- og restaurant drift, hvor hun med hendes løsnings- og handlingsorienterede tilgang har sammensat bæredygtige arbejdsrelationer. Et velfungerende samarbejde bygger for hende på gensidig respekt og tillid på tværs af virksomheden og vikarer. Grundessensen i samarbejdet er den gode og åbne dialog, der er fundamentet til et frugtbart samarbejde. Hanne har som led i tidligere ansættelser god erfaring med interview og screening af medarbejdere, så hun kan finde de rette profiler til opgaven, hvilket hun gør hurtigt, fleksibelt og enkelt med ordentlighed jf. vores værdier.

Hvad kan jeg bruge hende til?

Har du planer om i en periode at skulle ansætte flere medarbejdere? Vil du være sikker på at have det rette mandskab til at løfte dine opgaver? Du får med Hanne ved roret en solid samarbejdspartner, der lytter til dig og dine behov. Hun tager sig af alle opgaver lige fra rekruttering, implementering, drift og alt det praktiske omkring løn, ferie, sygdom, samt søn- og helligdagsbetaling.

Du kan kontakte hende på 20 23 22 85

Vil du vide mere om os, eller ønsker du at blive kontaktet, klik her

Læs her, hvordan du bliver vikar