Hvem er han?

Hans drivkraft i hverdagen er samarbejdet med mange forskellige mennesker. Uanset om det handler om kunder, kandidater eller sine kolleger vil du altid møde Michael med et smil på læben. Det er enormt motiverende for ham, at se glæden hos de virksomheder, der via deres personlige konsulent får matchet de helt rigtige kandidater. Han drives af og elsker at bidrage til øget fleksibilitet og fortsat vækst hos virksomhederne.

Hans baggrund!

Michael har i mange år været selvstændig og driftet 4 herretøjsbutikker. Senere har han arbejdet som International Key Account- og Projektmanager. Han kender fra sin tid som selvstændig vigtigheden af god service, tilgængelighed og tydelig kommunikation. Desuden ved han, hvor essentielt fleksibilitet er for virksomhederne i en verden, hvor vilkårene ændrer sig med få timeres varsel. Alt dette er med til, at vi kan levere mandskab hurtigt og rettidigt.

Hvad kan jeg bruge ham til?

Har du en større ordretilgang eller brug for mere fleksibilitet i din bemanding? Uanset dit behov, så vil Michael stå til rådighed for en uforpligtende snak, hvor vi kan drøfte mulighederne for din virksomhed. Vi syntes, at du skal kunne fokusere på dine kerneopgaver, alt imens vi løser dit behov for vikar, try&hire og rekruttering. Vores værdier HURTIGT, FLEKSIBELT, ENKELT og ikke mindst ORDENLIGHED er dybt forankret i det vi gør.

Du kan kontakte ham på 21363284

Vil du vide mere om os, eller ønsker du at blive kontaktet, klik her

Læs her, hvordan du bliver vikar