Hvem er Louise?

Hun er en profil med et stort overblik og flair for struktur, samtidig er hun i takt med sit tidligere job fra logistikbranchen vant til at arbejde med stramme deadlines. I samarbejde med din virksomhed kan du være sikker på, at hun har styr på detaljen og med indblik i jeres arbejdsprocesser fører dine bemandingsopgaver sikkert i mål.

Hendes baggrund

Louise har en baggrund indenfor logistikbranchen inden hun skiftede spor og tog sit indtog i vikar- og rekrutteringsbranchen, hvor hun sidenhen også har arbejdet en del med rekruttering og ledelse. Hun har et stort overblik og indblik i virksomhedernes drift og er vores specialist indenfor logistik, hvor hun til stor glæde for vores kunder formår at få et stort puslespil til at gå op i en højre enhed. Det gør hun med stor respekt for virksomhedernes stramme deadlines. Louise sætter en stor ære i at opbygge langvarige og bæredygtige arbejdsrelationer både til vikarer og samarbejdspartnere.

Hvad kan jeg bruge hende til?

Står du og mangler arbejdskraft i en kortere eller længere periode? Vil du være sikker på at have det rette mandskab til tiden? Du kan med Louise som samarbejdspartner være sikker på at de rette medarbejdere står klar til tiden. Hun kender dig og dine behov og slipper ikke opgaven før den er løst. Hendes baggrund gør, at hun med hendes store overblik vil få de logistiske brikker til at passe sammen. Samtidig tager hun sig af alt det praktiske som løn, ferie, sygdom, samt søn- og helligdagsbetaling, så du som virksomhed kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Du kan kontakte Louise på 30 12 22 85

Vil du vide mere om os, eller ønsker du at blive kontaktet, klik her

Læs her, hvordan du bliver vikar