Opret profil

Guide til jobsøgning

Mangler du inspiration til din jobsøgning? Skil dig ud fra mængden og skriv en god ansøgning.

Læs mere

Jobhouse samler på succesoplevelser

Jobhouse er en professionel partner til rekruttering med mange års erfaring. Det er vores mål, at rekrutteringen skal være en succesoplevelse for både ansøger og virksomhed. I løbet af årene har vi med stor succes matchet mange kandidater og virksomheder indenfor flere forskellige brancher.

Fokus på nære relationer

Vores fokus er at skabe nære relationer mellem din virksomhed og ansøgeren, uanset om du søger en medarbejder til en fast eller midlertidig stilling. Det er vores klare holdning, at det er mennesket der skaber resultaterne. En sammenkædning mellem mennesket og en grundig rekrutteringsproces skal være med til at sikre, at en fejlrekruttering af de forkerte nøglemedarbejdere undgås.

Du skal vælge rekruttering via Jobhouse, hvis du har brug for

1. Viden
2. Kompetencer
3. Faglighed

Vil du rekruttere med ro i maven?

Overlad trygt din rekruttering til Jobhouse, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed. Vi koncentrerer os om, at finde medarbejderen, der matcher din virksomhed. En vellykket rekruttering er for os ikke bare at finde en ny medarbejder. Den rette medarbejder er for os den profil, der kan tilføre din virksomhed de færdigheder, som skal videreudvikle din virksomhed. En profil, der gennem en kvalitetssikret rekrutteringsproces matcher dine behov og virksomhedskultur.

Jobhouse skaber det perfekte match med knivskarpe koncepter og gennemarbejdede processer. Din næste medarbejder finder vi med et stærkt personligt engagement med respekt for det enkelte menneske.

Personlighedstest - sikrer det rette match

Jobhouse kan tilbyde en grundig personlighedstest af kandidaten, hvilket giver en meget sikker indikation af, om din kommende medarbejder er det rette match for dig og din virksomhed. Derudover indhenter vi naturligvis referencer, som underbygger resultatet af testen.

Det er dit kvalitetsstempel, så vi udvælger de stærkeste kandidater, der matcher din virksomheds DNA.