5 grunde til at samarbejde med dit vikarbureau i Aarhus

 1. Match- og leveringsgaranti
 2. Kundeservice fra 06.00 til 23.30 hele ugen
 3. Medlem af DI og Vikarbranchen sikrer, at overenskomster og jura overholdes
 4. Mere end 20 års erfaring som vikarbureau
 5. Alle kandidater er prækvalificerede og har rette certificeringer

Har du brug for ekstra hænder?

Mit navn er Michael. Jeg er din første kontakt, når du har en større ordre tilgang , som kræver ekstra mandskab eller du har brug for fleksibel arbejdskraft til at afhjælpe flaskehalse.

Succes skaber bundlinje

En forudsætning for et godt samarbejde er, at vi har et godt kendskab til hinanden. Det gør, at vi kan finde den eller de helt rigtige medarbejdere til din virksomhed. Derfor er et besøg det første skridt inden vi indgår et samarbejde med dig. Vi bruger også besøget til at afklare særlige styrker, hensyn og forhold i din virksomhed, samtidig med at du får mulighed for at hilse på mig og evt. den kollega, der bliver din personlige konsulent. Umiddelbart efter besøget vil vi ofte kunne udpege egnede kandidater til din virksomhed i Aarhus.

Har du spørgsmål?

Ring til mig på tlf: 221369884 / mail: mw@backupvikar.dk og lad os tage en snak om dine muligheder.

Dit vikarbureau i Aarhus

Back Up Vikar er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau. Vi har over 20 års erfaring som vikarbureau i Aarhus, samt stor erfaring i at finde de rette kompetencer til vores samarbejdspartnere.  Vores vikarbureau er til stede, hvor vikaren er – og er samtidig tæt på din virksomhed. Nærheden giver os en bedre forståelse af markedet. Vores konsulenter forstår din branche og kender forholdene i din branche.

Vi har mange kunder i Midtjylland. Størstedelen af dem ligger Aarhus området, hvilket gør os fleksible i forhold til din efterspørgsel. Af dem efterspørger mange dag til dag vikarer. Er du kunde hos os, kan du forvente at vi finder en erstatningsvikar ved sygmelding, som kan træde til med kort varsel. Dermed bliver din drift ikke påvirket. Vi er altid parat til at hjælpe – uanset dine udfordringer.

Få tilfredse vikarer i Aarhus

Vores ordnede forhold er med til at tiltrække de bedste vikarer. Vi er som vikarbureau i Aarhus tilknyttet DI og Vikarbranchens brancheorganisation, hvilket betyder, at dine vikarer modager løn til tiden, har en pensionsordning og at vi overholder alle regler og love på området. Det er vores overbevisning, at gode vilkår skaber tryghed, samt engagerede og tilfredse vikarer til virksomhederne i Aarhus.

Før vi sender vikarer ud til din virksomhed har de alle været igennem en kvalitetssikret ansættelsesproces. Det er faste processer, der skal sikre  kvaliteten, så du får lige præcis den vikar du søger efter i Aarhus.

Helt generelt har alle vikarer gennemgået:

 • Samtale og interview fysisk eller via videomøde
 • En afdækning af personlige og faglige kompetencer jf. den med dig udarbejdede job- og personprofil
 • Gennemgang af nødvendige certifikater alt efter branche.

Processen sikrer dig en vikar, der kan tage fra fra første arbejdsdag. Såfremt der viser sig at vikaren ikke lever op til dine forventninger finder vi en ny vikar uden ekstra beregning. Det kalder vi match- og leveringsgaranti.

Gode grunde til at vælge os som dit vikarbureau i Aarhus!

Vi taler samme sprog og har mange års erfaring som vikarbureau, især med bemandingsopgaver. Din størrelse og branche er af mindre betydning, det vigtigste er, at din virksomhed og vores værdier går hånd i hånd. Det er for os forudsætningen for et godt samarbejde til din virksomhed i Aarhus.

Hos os får du:

 • Match- og leveringsgaranti
 • Kundeservice fra 06.00 til 23.30 hele ugen
 • Prækvalificerede kandidater med de rette certificeringer

Med os som samarbejdspartner, er du garanteret en grundig og effektiv rekrutteringsproces. Du får en medarbejder, der kan tage fra fra første dag. Vi skaber rammerne for, at du kan fokusere på dine kerneopgaver, mens vi tager os af det praktiske. Tag fat i en af vores konsulenter og fortæl os hvilken medarbejder du mangler eller udfyld denne formular. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.