Kontakt os

Undgå dyre fejlansættelser

Få fat i den rigtige medarbejder første gang og undgå dyre fejlansættelser, der kan gå ud over drift, omsætning og væksten.

En fejlrekruttering koster virksomheden i gns. mellem 75% og 150% af en årsløn og går ikke kun ud over bundlinjen.  Den påvirker hele organisationen, de eksisterende medarbejdere og den fejlrekrutterede kandidat.

Værtøjer til fejlfri rekruttering

Vi rekrutterer specialisterne!

Med over 20 år i branchen har vi et godt menneskekendskab!

Er du på udkig efter professionelle kompetencer og sparring, når du skal rekruttere til industri eller håndværk? Et rekrutteringsbureau, der tager hånd om dig og skaber værdi for din virksomhed og de medarbejdere du ansætter.

Konsulenterne hos Back Up Vikar arbejder målrettet og effektiv med din opgave. Vi giver ikke slip før vi  har fundet medarbejderen, der matcher din  virksomheds kultur og behov. Det er en naturlig del af processen, at vi dykker ned i virksomhedskulturen og forretningsgangene i din virksomhed.

Sæt ord på din nye medarbejder

Vi hjælper dig gerne med udformningen af person- og jobbeskrivelsen, så der bliver sat ord på alle personlige- og faglige kvalifikationer på jeres kommende medarbejder. En fyldestgørende person- og jobbeskrivelse er grundlaget for jobannoncen, der skal tiltrække den rette kandidat til din virksomhed.  Du kan læse mere om udformningen af jobbeskrivelsen her.

Har du brug for en personprofil af din kommende medarbejder, så er vi certificeret i Master testværktøjerne til at udføre personlighedstest.

Skal vi hjælpe med din rekruttering?

Kontakt os helt uforpligtende

Strategisk og målrettet annoncering

Gennem en effektiv og kvalitetssikret rekrutteringsproces, finder vi den rette medarbejder for dig. Kandidaterne bliver tiltrukket via strategisk og målrettet annoncering.

Back Up Vikar sørger for

  • strategisk og målrettet annoncering
  • screening
  • interviews
  • personligheds- og færdighedstest
  • referencetjek

Det sikrer dig, at du kun bliver præsenteret for de mest kvalificerede kandidater. Kandidater, der har de personlige- og faglige færdigheder, der matcher din virksomheds DNA. I hele processen har vi en tæt dialog med dig og sørger for opfølgning efter ansættelsen. Det er en naturlig del af vores procedure.

5 fordele ved at samarbejde med Back Up Vikar

  1. Du får en medarbejder, der skaber værdi fra første arbejdsdag
  2. Du får fingrene i de bedste kandidater på markedet
  3. Du sparer tid på screening, indledende interviews, administrative opgaver mm.
  4. Du får sparring med erfarne rekrutteringseksperter
  5. Du får professionel employer branding