Kontakt os

Jobområder - oversigt over brancher og jobtyper

”Rekrutterer I også medarbejdere til min branche?”

Ja, vi rekrutterer administrative medarbejdere på assistent-, mellemleder- og lederniveau til servicevirksomheder, handelsvirksomheder, produktionsvirksomheder – og til den offentlige sektor.

Vi finder medarbejdere og vikarer til disse fagområder:

  • Salg og marketing
  • Administration
  • Sekretær- og sprogopgaver
  • Økonomi og regnskab
  • It-udvikling og -support
  • Indkøb og logistik
  • Reception og forefaldende kontor

Ikke på listen? Ring til os alligevel
I praksis er alle firmaer forskellige. Og ingen stillinger er ens.
Ring til os på 7352 2285 – også selv om dit fagområde ikke er nævnt på listen.

Vi vil helt sikkert kunne hjælpe dig alligevel.

Læs om vores HR ydelser

Har du brug for en ny fastansat eller vikar

Mød vores rekrutteringskonsulenter

Succesfuld rekruttering af medarbejder

Rekruttering af medarbejdere handler kort sagt om tiltrækning og udvælgelse i forhold til kompetencer, personlighed og kultur. Vores fokus er at skabe nære relationer mellem din virksomhed og ansøgeren, uanset om du søger en medarbejder til en fast eller midlertidig stilling. Det er vores klare holdning, at det er mennesket der skaber resultaterne. En sammenkædning mellem mennesket og en grundig rekrutteringsproces skal være med til at sikre, at en fejlrekruttering af de forkerte nøglemedarbejdere undgås.

Mange års erfaring

Back Up Vikar er et vikar- og rekrutteringsbureau, der har mange års erfaring med at rekruttering af medarbejdere til faste og midlertidige stillinger. Vi ved, hvad der skal til for at skabe det perfekte match. Vores mange årige rekrutteringserfaring og gennemarbejdede processer gør, at vi kan bidrage til succesfuld rekruttering af din nye medarbejder inden for flere brancher.

Få styrket dine interne kompetencer

Vellykket rekruttering betyder ikke blot at få en ny kollega, det tilfører også din virksomhed nye færdigheder, erfaringer og ideer. Kort sagt, skaber en ny medarbejder også potentiale til videreudvikling af din virksomhed. I rekrutteringsprocessen bruger vi veludviklede og kvalitetssikrede redskaber, så vi kan finde de kandidater, der matcher dine behov og virksomhedskultur.

Samarbejde med ordentlighed

Vores medlemskab af Dansk Industri og Vikarbranchen er jeres garanti for, at vi arbejder efter gældende lovgivning og overenskomster, at løn- og arbejdsforhold er i orden og at vi arbejder efter etiske retningslinjer.  Det kalder vi jf. vores værdier ordenlighed.

Læs mere