Kemi og netværk er kodeordet

Jeg har siden 2014 arbejdet i rekrutteringsbranchen, hvor jeg startede med rekruttering af vikarer. I løbet af årene har jeg arbejdet en del med personaleadministrative opgaver og fordybet mig i rekrutteringsprocessen.

Det rette match giver værdi fra første dag

Det giver mig personlig tilfredsstillelse, når jeg har matchet to parter og kan mærke at kemien spiller max. Det motiverer mig og giver mig arbejdsglæde, at kunne være nærværende og have fokus på opgaven. Når du møder mig, vil du opdage, at jeg har et stort overblik og flair for struktur med blik for detaljen i dine arbejdsprocesser.

Opbygning af relationer

Min måde at arbejde på har skabt et godt funderet netværk, samt langvarige og bæredygtige arbejdsrelationer med kandidater og samarbejdspartnere.

Ring til Louise Bergmann på telefon 3012 22 85 eller send en mail på lb@backupvikar.dk

Bliv klogere på rekruttering

Vi er din sparringspartner gennem hele processen. Din succes betyder alt for os.

Lidt mere om Louise

Hun er en profil med et stort overblik og flair for struktur, samtidig er hun i takt med sit tidligere job fra logistikbranchen vant til at arbejde med stramme deadlines. I samarbejde med din virksomhed kan du være sikker på, at hun har styr på detaljen og med indblik i jeres arbejdsprocesser fører dine rekrutteringsopgaver sikkert i mål.

Hendes baggrund

Louise har en baggrund indenfor logistikbranchen inden hun skiftede spor og tog sit indtog i vikar- og rekrutteringsbranchen, hvor hun sidenhen også har arbejdet en del med rekruttering og ledelse. Hun har et stort overblik og indblik i virksomhedernes drift og er vores specialist indenfor logistik, hvor hun til stor glæde for vores kunder formår at få et stort puslespil til at gå op i en højre enhed. Det gør hun med stor respekt for virksomhedernes stramme deadlines. Louise sætter en stor ære i at opbygge langvarige og bæredygtige arbejdsrelationer både til vikarer og samarbejdspartnere.

Lad jobbet finde dig

Er du jobsøgende og søger nye udfordringer? Vi får ofte henvendelser fra virksomheder, der søger administrative medarbejdere inden for flere brancher til længerevarende vikariater og til vikariater med henblik på fastansættelse. Når du er oprettet i vores emnebank, kontakter vi dig, når der kommer en ledig stilling, der matcher dine kompetencer.

Opret profil