5 grunde til at vælge Back Up Vikar i Haderslev

  1. Match- og leveringsgaranti
  2. Kundeservice fra 06.00 til 23.30 hele ugen
  3. Medlem af DI og Vikarbranchen sikrer, at overenskomster og jura overholdes
  4. Mere end 20 års erfaring som vikarbureau
  5. Alle kandidater er prækvalificerede og har rette certificeringer

Kontakt mig ved spørgsmål!

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Mit navn er Michael. Jeg er account manager hos Back Up Vikar. Det vil være mig du kommer til at tale med, når du har en større ordretilgang, som kræver flere hænder eller du har brug for mere fleksibilitet i din bemanding.

Krav skaber succes – for alle parter

Inden vi indgår et samarbejde med dig, besøger jeg din virksomhed – enten alene eller med den konsulent du kommer til at samarbejde med. Det er nødvendigt, at vi har et godt kendskab til din virksomhed, så vi kan finde de helt rigtige medarbejdere. Vi bruger besøget til at få afklaret særlige styrker, hensyn og forhold hos dig, men også for at du kan finde ud af hvem vi er og hvilken værdi vi kan tilføre dig.  Efter besøget kan vi som regel hurtigt udpege forskellige egnede vikarer til din virksomhed.

Har du spørgsmål?

Ring til mig på tlf: 221369884 / mail: mw@backupvikar.dk og lad os tage en snak om dine muligheder.

Dit vikarbureau i Haderslev

Med over 20 års erfaring som vikarbureau i Haderslev og omegn, har vi stor erfaring i at finde de rette vikarer. Vi er tæt på vores vikarer og kunder, hvilket giver os en stor forståelse af, hvad der rører sig på markedet. Alle vores vikarer er prækvalificerede med de rette certifikater, og klar til at træde til med kort varsel.

Bestseller Logistikcenter Nord i Haderslev

En af vores store kunder i Haderslev er Bestseller Logistikcenter Nord. Vi har i en årrække rekrutteret mange vikarer til virksomheden både til daglig drift og i spidsbelastningsperioder. De modtager, som mange andre kunder, dag til dag vikarer. Er du som Bestseller fast kunde hos os vil du ved en sygmelding blive tilbud erstatning inden for kort tid, så den daglige drift ikke påvirkes hos dig. Vores bookingcenter er altid parat til at hjælpe – uanset dine udfordringer.

Gode arbejdsvilkår giver tilfredse vikarer

Vi er overbevist om, at vores ordnede forhold er med til at tiltrække de bedste vikarer. Derfor er vi et vikarbureau, der er tilknyttet DI og Vikarbranchens brancheorganisation. Det betyder bl.a. at jeres vikarer modtager løn til tiden, har en pensionsordning, samt at love og regler overholdes.

Gør det du er bedst til – vi klarer resten

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi som vikarbureau kan hjælpe dig i Haderslev? Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular – vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Har du et akut behov kan du kontakte vores bookingcenter på 21152284.