Kontakt os

Undgå dyre fejlansættelser - bliv klogere på jobbets DNA

Try & Hire - ram rigtigt første gang

Er du træt af dyre fejlansættelser?  Et Try&Hire forløb giver dig muligheden for at afprøve om medarbejderen matcher din virksomhed. Det er en helt unik måde at kombinere et vikariat og en fastansættelse. Try&Hire forløb tilbydes ofte i situationer, hvor der er en kompleks stilling, der ønskes besat. Måske er du ikke sikker på, hvilken type kandidat, der er den rette til den stilling du har. I sådanne situationer er det en fordel, at kunne afprøve kandidaten før man vælger at fastansætte.

Kandidaten starter ved Try&Hire forløb som i et helt almindeligt vikariat. Formålet er, at forløbet skal ende med en fastansættelse af kandidaten. Det giver både dig og kandidaten mulighed for at afprøve og lære hinanden at kende før I underskriver kontrakt.

Hvor lang tid varer et Try&Hire forløb?

Et typisk Try&Hire forløb har en varighed på 3 måneder. I den periode håndterer vi alt det administrative, herunder løn og sociale omkostninger. I hele processen er der en tæt dialog mellem dig som kunde og os. Du får tilknyttet en personlig konsulent. Konsulenten vil lytte til jeres behov og ønsker til jeres kommende medarbejder, hvorefter vi går i gang med at finde potentielle kandidater. Målrettet annoncering skal tiltrække egnede kandidater. Vi sørger for de indledende samtaler, screeninger og referencetjek, hvorefter du bliver præsenteret for de kandidater, der matcher lige netop kulturen og værdierne i din virksomhed.

Kontakt os