Hvem er Christian?

Christian har i mange år arbejdet med ledelse, rekruttering og onboarding indenfor restaurationsbranchen. Her har han med sine strukturerede og analytiske færdigheder med stor succes sammensat medarbejderstaben og effektiviseret arbejdsprocesserne. Når han sammensætter dit team, sker det ud fra faglighed i tæt parløb med de personlige færdigheder, hvilket sikrer dig og dit team en effektiv performance. Alle ansøgere bliver nøje udvalgt, så de kan give mest mulig værdi fra første dag.

Hans baggrund

I løbet af hans tid inden for restaurationsbranchen har Christian arbejdet i og med flere niveauer, derudover har hans erfaring som teamchef i danske og udenlandske virksomheder givet ham specialist status indenfor rekruttering og onboarding. Det er din garanti for at, at du som kunde får de medarbejdere, der matcher kompetencerne i din virksomhed. Uanset, hvilken udfordring du som kunde står overfor, har han altid en proaktiv tilgang og finder en løsning med respekt for det enkelte individ. Han går til opgaverne med højt drive, og med sin positive indfaldsvinkel formår han, at kommunikere med mange typer mennesker på flere niveauer.

Hvad kan jeg bruge ham til?

Har du planer om i en periode at skulle ansætte flere medarbejde til daglig drift eller som try&hire? Vil du være sikker på at have det rette mandskab til at løfte dine opgaver? Du får med Christian ved roret en solid samarbejdspartner, der lytter til dig og dine behov. Han tager sig af alle opgaver lige fra rekruttering, implementering, drift og alt det praktiske omkring løn, ferie, sydom, samt søn- og helligdagsbetaling.

Du kan kontakte Christian på 20282284

Vil du vide mere om os, eller ønsker du at blive kontaktet, klik her

Læs her, hvordan du bliver vikar