Kontakt os

Vil du være sikker på den rette medarbejder?

Læs mere om vores HR ydelser

Try and Hire - ram rigtigt første gang

Er du træt af dyre fejlansættelser?  Et Try and Hire forløb giver dig muligheden for at afprøve om medarbejderen matcher din virksomhed. Det er en helt unik måde at kombinere et vikariat og en fastansættelse. Try and Hire forløb tilbydes ofte i situationer, hvor der er en kompleks stilling, der ønskes besat. Måske er du ikke sikker på, hvilken type vikar, der er den rette til den stilling du har. I sådanne situationer er det en fordel, at kunne afprøve vikaren før man vælger at fastansætte.

Vikaren starter ved Try and Hire forløb som i et helt almindeligt vikariat. Formålet er, at forløbet skal ende med en fastansættelse af kandidaten. Det giver både dig og vikaren mulighed for at afprøve og lære hinanden at kende før I underskriver kontrakt.

Hvor lang tid varer et Try and Hire forløb?

Et typisk Try and Hire forløb har en varighed på 3 måneder. I den periode håndterer vi alt det administrative, herunder løn og sociale omkostninger. I hele processen er der en tæt dialog mellem dig som kunde og os. Du får tilknyttet en personlig konsulent. Konsulenten vil lytte til jeres behov og ønsker til jeres kommende medarbejder, hvorefter vi går i gang med at finde potentielle vikarer. Målrettet annoncering skal tiltrække egnede vikarer. Vi sørger for de indledende samtaler, screeninger og referencetjek, hvorefter du bliver præsenteret for de vikarer der matcher lige netop kulturen og værdierne i din virksomhed.

Kontakt os

Krav skaber succes for alle parter

Når mere end halvdelden af Back Up Vikar – vikariaterne fører til fastansættelse, er det først og fremmest fordi, vi tager hver eneste rekrutteringsopgave alvorligt. I vores øjne er ethvert ansættelsesforhold unikt.

Og derfor stiller vi krav – til ansøgeren, til vikaren, til os selv. Og til din virksomhed. Til gengæld kan du forvente meget af os.

Læs om vores forventninger til dig

Undgå dyre fejlansættelser - bliv klogere på jobbets DNA