Opret profil

Målrettet medarbejdermatch siden 2003

Læs mere om vores historie

Stil krav til os

Stil krav til dit vikarbureau – det koster ikke ekstra!

Du finder mange udbydere af vikarydelser i Danmark. Vi forstår, at det kan være svært at gennemskue om vikarbureauerne holder, hvad de lover. Det er derfor vi stiller krav til os, ligesom vi stiller krav til dig som vikar hos os.

Det er vigtigt for os, at du er i gode hænder. Vi er din ambassadør for virksomheden og lytter til dine ønsker og behov, så du kan tiltræde jobbet motiveret og velforberedt.

  • Vi har forpligtet os til at arbejde efter gældende lovgivning og overenskomster. Vores medlemskab i Dansk Industri og samarbejdet med Vikarbranchen (DI) er din garanti for, at dine løn- og arbejdsforhold er i orden.
  • Vi behandler vores vikarer med respekt og vægter gensidigheden højt.

Vi tror på, at det er med til at skabe en god arbejdskultur og et godt arbejdsmiljø, som vi kan være stolte af.

Vejen til dit nye job

Find jobbet der passer til dig!

Se ledige jobs

Hvorfor samarbejde med os?

Vi kan både hjælpe dig, der:

  • Søger en fast stilling, da mange af vores vikariater ender med fastansættelse
  • Ønsker et studiejob og / eller et vikariat i dit sabbatår
  • Ønsker nogle ekstra timer når det passer ind hos dig
  • Ønsker et seniorjob hvor du fortsat har tilknytning til arbejdsmarked + nogle gode kolleger at arbejde sammen med.

Det eneste det kræver, er at du er fyldt 18 år – og har mod på at tage fat og hjælpe os med at skabe værdi hos vores kunder.

Når du har tilmeldt dig online, kontakter vi dig telefonisk eller pr. sms hurtigst muligt med et jobtilbud, der passer til dig og dine kompetencer og ønsker. Vi kan ikke give dig en tidshorisont på, hvornår du får tilbudt et job – det afhænger altid af sæson og travlheden hos de virksomheder, vi samarbejder med.

Som oftest tilkalder vi vores vikarer pr. sms og efter ”først til mølle”-princippet, så det er derfor en god idé altid at være opmærksom på din telefon, når du er tilmeldt som vikar.

Når du har haft din første opgave som vikar, får du tilsendt dit medarbejdernummer og et login til timesedlen. Vores konsulenter vil guide dig i at godkende arbejdstimer osv. Du skal være opmærksom på, at du altså ikke får dit login før din første vikaropgave er afsluttet.

Find dit nye job

Samarbejde med ordentlighed

Vores medlemskab af Dansk Industri og Vikarbranchen er din garanti for, at vi arbejder efter gældende lovgivning og overenskomster, at løn- og arbejdsforhold er i orden og at vi arbejder efter etiske retningslinjer.  Det kalder vi jf. vores værdier ordenlighed.