Kontakt os

Hvad gør os unik?

Danmark har lige nu lav ledighed, høj produktion og stor efterspørgsel på arbejdskraft. Vi har en stor vikar-database med kompetente og motiverede vikarer. Flere af vikarerne har været en del af vores team i mange år.

Læs mere om at blive vikar
Hurtigt

Undgå, at produktionen går i stå. Få en samarbejdspartner med hurtig reaktionstid!

Læs mere
Fleksibelt

Søger du akut hjælp til dag til dag vikariater eller andet uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Læs mere
Enkelt

Få en løsning tilpasset dit bemandingsbehov og en effektiv medarbejder, der matcher dig.

Læs mere

Hvem er vi?

Siden 2003, hvor Back Up Vikar blev grundlagt i Sønderjylland, har vikarbranchen været i rivende udvikling. Der bliver større og større efterspørgsel på vikarer, fordi vikarer skaber stor fleksibilitet og er en kæmpe værdi for virksomhederne. Desuden er det at være vikar ikke længere noget, der udelukkende ses som en midlertidig løsning for arbejdsløse.

Fordelen ved at være vikar!

Mange vikarer hos Back Up Vikar har bevidst valgt denne form for arbejde som deres primære.

Hvorfor? Jo, som vikar bestemmer du selv, hvornår du vil arbejde. Du har en kæmpe frihed til at vælge til og fra – noget, som en almindelig lønmodtager ikke nødvendigvis har.

Hvad du skal vide om os!

Vi har med årene vokset os landsdækkende i kraft af en solid service og hurtige reaktionstider samt et værdisæt, som vi ikke ser igennem fingre med (hurtigt – fleksibelt – enkelt). I vores øjne er det utilgiveligt ikke at overholde landets love og overenskomster ang. løn og arbejdsforhold. Det er grundlægende, hvad du skal vide om os.

Vores vikarer er ikke bare en medarbejder i arbejdstøj. De er kompetente og kvalificerede, og når vi behandler hinanden ordentligt, bliver resultatet også derefter. Det er bl.a. grundet dette værdisæt, at vores vikarer er hos os i lang tid. Vi er en god arbejdsplads, og vi vægter vores værdier højt.

Hvorfor vælge Back Up Vikar?

Vores medarbejdere og konsulenter er vores vigtigste aktiver, de er kernen i vores forretning. For en virksomhed som vores, der bevæger sig i en konkurrencepræget branche, er det særligt vigtigt, at vi konstant har fokus på markedet og appellerer til vores kunders præferencer. Det er det, vores medarbejdere kan, og det er derfor, nye kunder vælger os.

Det er vores tese, at tilfredse medarbejdere øger garantien for tilfredse kunder. Derfor gør vi en dyd ud af at være en attraktiv arbejdsplads, et godt hus, som er rart at være i, og hvor alle er en lige vigtig del af familien – et hold, der spiller sammen, og som er godt besat på alle positioner. Vil du vide mere om os – ring på 73522285 eller skriv info@backupvikar.dk.

3 grunde til at vælge Back Up Vikar

  1. Alle overenskomster og lovgivninger overholdes
  2. Vikarer leveres akut med kort leveringstid 24/7
  3. Vores medlemskab i DI og Vikarbranchen garanterer trygge rammer
Book en vikar

Vores erfarne vikarer er fleksible og kan tilkaldes med kort varsel, da vi er tilgængelige 24/7.  Nemt og hurtigt.

Book en vikar
Try & Hire

Lær din nye medarbejder at kende, før I vælger at fastansætte. Det giver dig tryghed til at finde det perfekte match.

Try&Hire
Rekruttering

Få den medarbejder der matcher dit behov for kompetencer i samarbejde med din personlige konsulent.

Rekruttering

Se ledige stillinger

Vi har flere stillinger ledige lige nu. Tjek dem ud her.

Ledige jobs