Opret profil

Hvad forventer vi af dig?

 • At du evner at arbejde selvstændigt
 • At du er mødestabil og kan overholde mødetider
 • At du har gode samarbejdsevner og giver gerne en hjælpende hånd
 • At du er en kollega, der er rar at arbejde sammen med
Hvordan bliver jeg vikar?

Hvad kommer jeg til at arbejde med?

Du kan som vikar i dit sabbatår få tilbudt ansættelse i mange forskellige virksomheder.

Det vil typisk være ansættelser i disse brancher:

 • produktion
 • lager
 • rengøring etc.

Bruger jeg mit sabbatår på et job andre ikke ønsker?

Det er en myte, at der kun ansættes vikarer, fordi der ikke er andre muligheder.

En vikar er ligesom fastansatte underlagt ledelsen i virksomheden. Vikarens arbejde aflønnes efter gældende overenskomst og bør behandles på lige fod med de fastansatte.

Den eneste forskel er, at vikaren er ansat og aflønnet gennem vikarbureauet, som sikrer, at vikaren modtager indbetaling til pension og ferie. Ofte er der et tæt samarbejde med fastansatte og vikarer. Så nej, du spilder ikke tiden ved at arbejde i dit sabbatår.

Hvorfor arbejde som vikar?

Der er  (i sabbatåret) gode muligheder for at komme ud og opleve forskellige virksomheder. Måske det er din mulighed, at skabe kontakter, som senere i livet vil være døråbner til arbejdet i din drømmevirksomhed.

Ansættelsen som vikar, kan også blive adgangsbilletten til en fastansættelse og evt. en læreplads.

Du bestemmer selv!

Vikararbejdet er mangfoldigt og dagene bliver sjældent ens. Det er dig, der sætter rammerne for, hvordan arbejdslivet skal sættes sammen.

Det er helt dit eget valg! Så, uanset om du ønsker, at arbejde hver dag eller en til to gange om ugen, så planlægges vagterne efter dine ønsker. Det er klart, jo flere vagter du tager jo mere erfaring og rutine får du. Dermed øger du ligeledes dine chancer til at komme i betragtning til flere vikarjobs. Mange virksomheder har behov for en vikar i en længere periode.

Valget er dit!

Overvejer du et fritidsjob, hvor du har muligheden for at tjene en masse penge – så kan vikariater været startskuddet.

Læs om det praktiske

Du bliver en vigtig brik i virksomheden

Arbejdsgiveren er afhængig af din indsats. Du er med din indsats brikken, der får hverdagen i virksomheden til at hænge sammen. Et vikariat ender ofte med et tilbud om fastansættelse, hvis det er det du ønsker. Mange tror fejlagtigt, at et vikariat er et job, hvor du er hurtigt ind og så ude igen. Virksomhederne vil ofte rigtig gerne beholde dig og det sker ofte, at et kort vikariat på et tidspunkt bliver springbrættet til en fastansættelse. Tilbuddet om fastansættelse er et skulderklap til dig fra virksomhedens side. Det er helt op til dig om du ønsker at tage imod det.

Med arbejdet i virksomheden skaber du et større netværk, da du dagligt møder mange forskellige mennesker. Du har med ansættelsen mulighed for at udvide dit netværk – både professionelt og personligt. Det er ligeledes en mulighed for, at skabe nye nære kontakter.

Ordentlighed – hos os er du i trygge hænder

Hos os kommer du til at arbejde under ordnede forhold, uanset hvilken virksomhed du bliver sendt ud til.

 • Back Up Vikar sikrer dig løn og tillæg i forhold til overenskomsten
 • Din arbejdstid overholder altid overenskomstens krav
 • Din ferie, feriepenge, helligdage og betaling for fridage er som overenskomsten foreskriver
 • Overenskomsten gælder selvfølgelig også i forbindelse med udbetaling af pensionen
 • En arbejdsskadeforsikring er ligeledes en naturlig den af denne aftale.
Læs her om dine vilkår!

Fyld kompetencer og erfaring på CV’et

Med de funktioner du udøver opnår du hurtigt vigtig indsigt i arbejdsprocesserne. Din evne til at begå dig på en arbejdsplads vil allerede fremme dine chancer hos din kommende arbejdsgiver. Det at færdes blandt erfarne kollegaer og afprøve forskellige funktioner vil styrke din personlige udvikling. Dit CV vil elske dig for din indsats og helt naturligt give dit spinkle CV mere fylde.

Dine erfaringer fra vikararbejdet vil følge dig i fremtiden og give dig den nødvendige ballast til dit fremtidige arbejdsliv.

Det er selvsagt en fordel at arbejde for forskellige virksomheder. Især, når du skal ud og konkurrere med mennesker, der har opnået mere erfaring. Arbejdet med diverse vikarjobs vil ruste dig til denne udfordring i fremtiden og erfaringen vil senere i livet gøre et evt. jobskifte nemmere for dig. Du har selv bygget et godt og solidt fundament til at træffe de rette beslutninger. Erfaringen vil følge dig, da du kender krav og de arbejdsopgaver, der følger med stillingen.

Er det nu du vil i gang?

Har du fået lyst til at prøve noget nyt? Trænger du til at styrke dit CV og vil du gerne have en fod ind på arbejdsmarkedet? Når du ved, at du ønsker at arbejde som vikar i dit sabbatår, så vil vi opfordre dig til at tage kontakt til et vikarbureau.

Vi har en fod inden døre hos nogle af de største spillere på markedet. De kan være med til at åbne døren både til vikariater og faste stillinger.

Interesseret?

Det er ganske enkelt at komme i gang. Opret dig i vores database og tag derefter kontakt til en af vores dygtige konsulenter. De vil fortælle dig om dine muligheder og lytte til dine ønsker. Kontakt os gerne på telefon 73 52 22 85.

God fornøjelse med dit sabbatår!