5 grunde til at samarbejde med dit vikarbureau i Vejle

  1. Match- og leveringsgaranti
  2. Kundeservice fra 06.00 til 23.30 hele ugen
  3. Medlem af DI og Vikarbranchen sikrer, at overenskomster og jura overholdes
  4. Mere end 20 års erfaring som vikarbureau
  5. Alle kandidater er prækvalificerede og har rette certificeringer

Kontakt mig ved spørgsmål!

Svinger dit behov for bemanding? Mit navn er Michael. Det vil være mig du kommer til at tale med, når du har en større ordretilgang, som kræver flere hænder eller du har brug for mere fleksibilitet i din bemanding.

Krav skaber succes – for alle parter

Kun når vi kender din virksomhed, kan vi finde de helt rigtige medarbejdere. Du kan derfor altid forvente et besøg fra mig inden vi indgår et samarbejde med dig. Besøget bruger vi til afklaring af særlige styrker, hensyn og forhold i din virksomhed, men du får også mulighed for at hilse på mig og evt. en kollega, samt høre hvor hurtigt vi kan løse din udfordring. Efter besøget kan vi normalt hurtigt udpege egene vikarer til din virksomhed i Vejle området.

Har du spørgsmål?

Ring til mig på tlf: 221369884 / mail: mw@backupvikar.dk og lad os tage en snak om dine muligheder.

Dit vikarbureau i Vejle

Back Up Vikar har over 20 års erfaring som vikarbureau i Vejle og omegn, samt stor erfaring i at finde de rette vikarer. Vores vikarbureau kommer er helt tæt på vikarer og samarbejdspartnere, hvilket giver en god forståelse af markedet. Alle vores vikarer er prækvalificerede med de rette certifikater, og klar til at træde til med kort varsel.

Bestseller Logistic nord for Vejle

En af vores store kunder nord for Vejle er Bestseller Logistic.  I en årrække har vi rekrutteret mange vikarer til virksomheden både til daglig drift og i spidsbelastningsperioder. Virksomheden modtager, som mange andre af vores kunder, dag til dag vikarer. Som fast samarbejdspartner betyder det, at du ved en sygmelding inden for kort tid bliver tilbud erstatning, så din daglige drift ikke påvirkes. Vores bookingcenter er altid parat til at hjælpe – uanset dine udfordringer.

Gode arbejdsvilkår giver tilfredse vikarer

Vi er overbevist om, at vores ordnede forhold er med til at tiltrække de bedste vikarer. Derfor er vi et vikarbureau, der er tilknyttet DI og Vikarbranchens brancheorganisation. Det betyder bl.a. at jeres vikarer modtager løn til tiden, har en pensionsordning, samt at love og regler overholdes.

Gør det du er bedst til – vi klarer resten

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi som vikarbureau kan hjælpe dig i Vejle? Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular – vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Har du et akut behov kan du kontakte vores bookingcenter på 21152284.