Kontakt os
Adm. direktør - IT konsulent virksomhed

“Vi har med succes benyttet Back Up Vikar (tidligere JobHouse)  til rekruttering af yngre medarbejdere til vores udviklingsafdeling. Vi er udelukkende blevet præsenteret for kvalificerede kandidater, og finder det endvidere positivt, at Back Up Vikar efter ansættelsen foretager to opfølgende samtaler med både den ansatte kandidat og virksomheden. Det er således vores opfattelse, at Back Up Vikar arbejder seriøst og kvalitetsbevidst med opgaverne, og vi kan kun anbefale Back Up Vikar som samarbejdspartner.” Adm. direktør – IT konsulent virksomhed

Kundeservice chef - handelsvirksomhed

“Grundet en meget hektisk hverdag og minimal tid til at udføre adskillige samtaler med egnede og ikke mindst uegnede kandidater, valgte jeg at indgå et samarbejde med Back Up Vikar (tidligere JobHouse)  for at gøre opgaven mere overskuelig. Rekruttering via et bureau er ikke noget, jeg havde erfaring med fra tidligere…. Men jeg må efter dette forløb konstatere, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg benytter en seriøs partner som Back Up Vikar til at finde en god ny medarbejder! Et møde med en meget professionel konsulent af ca. en times varighed var alt, hvad jeg skulle stille til rådighed. Efter fire uger blev jeg så præsenteret for tre kandidater til jobbet og må sige, at de alle tre levede fuldt op til de krav og forventninger om en ny medarbejder, som jeg havde givet udtryk for ved vores indledende møde. Under hele forløbet var der en meget fin tilbagemelding fra konsulenten fra Back Up Vikar om status, og efter mit kandidatvalg er jeg blevet løbende kontaktet for at sikre, om både min nye medarbejder og jeg stadig havde fået fuld valuta for vores beslutning. Jeg kan med ro i sjælen anbefale Back Up Vikar som en yderst professionel og tillidsfuld sparring til at finde nye medarbejdere!”

Økonomichef - offentlig institution

“Vi har været super glade for vort samarbejde med Back Up Vikar (tidligere JobHouse, bl.a. fordi vi har fået: Et grundigt første møde for at få kendskab til institutionen og forventninger/krav til jobbet. Hurtig anvisning af vikar. En dygtig og kvik vikar. Opfølgning gennem hele forløbet. Det vidner alt i alt om en proff. indstilling til opgaven. Derfor kontaktede vi også Back Up Vikar, da vi senere igen havde brug for en vikar og vil helt klart henvende os hos Back Up Vikar fremover.”

Adm. direktør - handels- og servicevirksomhed

“Vi har samarbejdet med Back Up Vikar (tidligere JobHouse) i mere end 4 år. I den periode har vi løbende fået nye medarbejdere – både fastansatte og vikarer – gennem Back Up Vikar. Vi har oplevet at få god service, ærlig dialog og relevante kandidater. Vi samarbejder fast med Back Up Vikar og har positive erfaringer med samarbejdet – vi har simpelthen fået nogle medarbejdere, der er en gevinst for vores virksomhed.”

 

Bliv klogere på rekruttering

Det er en tidskrævende opgave, at rekutterer din nye medarbejder. Din succes betyder alt for os.