Kontakt os

Vi besøger din virksomhed – så ingen går forgæves

Inden vi starter et samarbejde med dig, besøger vi dig og din virksomhed. Det er nødvendigt, at vi kender virksomheden godt, så vi kan finde den helt rigtige medarbejder.

Vigtigt at afstemme forventningerne på forhånd

God dialog handler ikke om at tale hinanden efter munden. Derfor bruger vi også besøget hos din virksomhed til at få afklaret særlige styrker, hensyn og forhold hos jer. Vi spørger med andre ord også til det, man ikke nødvendigvis fortæller af sig selv – med mindre man bliver spurgt.

Efter besøget og samtalerne kan vi som regel hurtigt pege på forskellige egnede kandidater – med individuelle kompetencer, som din virksomhed kunne få glæde af. Vi drøfter de enkelte kandidater grundigt med dig, før du får dem til samtale.

Hvorfor, hvordan, hvad, hvornår, hvem…?

Stil os alle de spørgsmål, du måtte sidde inde med. Især de mere nærgående af slagsen. På den måde får du de bedst mulige betingelser for at vurdere os – og vores evne til at finde egnede medarbejdere til din virksomhed.

”Hvordan er du at arbejde sammen med?”

Vær også forberedt på, at vi stiller nærgående spørgsmål: Hvordan er du som chef? Hvordan vil dine medarbejdere beskrive dig? Etc.

Først som sidst handler rekruttering om faglige og sociale relationer mellem mennesker. Så når vi taler med dig og dine ansatte, prøver vi at få indsigt i de særlige forhold, som gør sig gældende hos jer.

Som regel fører møderne og samtalerne til et langvarigt og konstruktivt samarbejde.

Bliv klogere på rekruttering

Det er en tidskrævende opgave, at rekutterer din nye medarbejder. Din succes betyder alt for os.