Kontakt os

Fastansættelse af en vikar

Efter tre måneders fuldtidsvikariat kan du fastansætte Back Up Vikar –  vikaren uden beregning. Fastansætter du vikaren, inden der er gået tre måneder, beregner vi os et forholdsmæssigt honorar.

Overvejer du allerede nu at fastansætte en kommende vikar | medarbejder på prøve?

Læs mere om HR-ydelser

Vi gør det vi siger!

Hvad enten du søger en ny medarbejder til en fast stilling eller vikariat –  kan du altid regne med en seriøs og loyal behandling hos Back Up Vikar og Rekruttering. Du vil opleve, at det vi siger, er det vi gør!

Søger du det helt rette medarbejdermatch er det vores anbefaling at ansætte en vikar | medarbejder på prøve.

Samarbejde med ordentlighed

Vores medlemskab af Dansk Industri og Vikarbranchen er din garanti for, at vi arbejder efter gældende lovgivning og overenskomster, at løn- og arbejdsforhold er i orden og at vi arbejder efter etiske retningslinjer.  Det kalder vi jf. vores værdier ordenlighed.

Det perfekte match - få en vikar eller medarbejder på prøve

Det er vores klare holdning, at det er mennesket der skaber resultaterne. En sammenkædning mellem mennesket og en grundig rekrutteringsproces skal være med til at sikre, at en fejlrekruttering af de forkerte nøglemedarbejdere undgås.

Har du svært ved at finde tid til rekrutteringsopgaverne?

Ønsker du at få hjælp til denne opgave og finde en samarbejdspartner, der kan stå for processen og finde de medarbejdere du skal bruge til vikariater, projekt- eller fastansættelser? Vi sætter stor pris på ærlige og loyale samarbejdspartnere, der lige som os tror på, at de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de bedst mulige betingelser er skabt.

Certificeret i Dansk Industri/Vikarbrachen

Vi er en af de vikarbureauer, der er certificeret via Dansk Industri/Vikarbranchen, som er din sikkerhed for at overenskomster overholdes og fx løn udbetales til tiden og vikarerne er tilknyttet en pensionsordning.

I vores emnebank har vi prækvalificerede kandidater og et stort netværk, der gør det muligt at finde en profil med dine specifikke kompetencer indenfor rimelig tid. Når du kontakter os for tidsbegrænsede vikariater/projektstillinger, måske med henblik på en fastansættelse står vi for hele processen. Du kan også bruge os til rådgivning og sparring – hvis du fx selv står for det meste, når du ansætter nye folk. Vores erfaring sparer dig både tid og penge.

Tiltrækning af vikarer / medarbejder på prøve

Vi tiltrækker vores kvalificerede kandidater bl.a. via vores stærke netværk, sociale medier og egne digitale medier, samt målrettet annoncering.

Vores gennemtestede processer sikrer høj kvalitet for vores samarbejdspartnere og kandidater. Det betyder helt specifikt, at

  • alle kandidater skal igennem en screeningsproces
  • relevante kandidater bliver kaldt til samtale og gennemgår en personligheds- og færdighedstest
  • vi indhenter referencer på kandidater, der går videre i processen
  • kandidater skal kunne fremvise en ren straffeattest
  • kandidater har en gyldig arbejds- opholdstilladelse

Vi tilfører et stærkt personligt engagement til hver eneste rekrutteringsopgave, så både virksomhed og kandidat får størst muligt personligt udnytte af vores indsats. Derfor besøger vi altid din virksomhed for at afstemme forventningerne i forhold til dine behov og ønsker uanset, hvilken profil du ønsker.

Det eneste du skal gøre er at tage kontakt til en af vores rekrutteringskonsulenter